Ayvalık Tostu

0
2183
blank

Ayvalık Tostu
İçindekiler: 
Kaşar peyniri( süt ürünü), Ayvalık Ekmeği, Isıl İşlem görmüş Piliç Sucuk, Isıl İşlem görmüş Piliç Salam,

Hazırlama Önerisi: Tost makinenizi önceden 200 C ısıtın. Yaklaşık 5- 6 dakika, ürünün iki yüzeyinde de tost görüntüsü olana dek makinenizde tutun.

Saklama Koşulları: Donuk üründe, raf ömrü -18 C ‘de son tüketim tarihine kadardır. Çözündükten sonra 3 gün içerisinde tüketiniz. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayınız. Donuk olmayan ürünün raf ömrü +4 C’ de 7 gündür.

Uyarı: Gluten ve Laktoz içerir.

Kaşar Peyniri gram: 20g e

Sucuk gram: 13 g e

Salam gram: 18 g e

Koli Adeti:  40 adet

 

Önceki İçerikTavuk Dürüm
Sonraki İçerikKıymalı Adana Börek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.