Adana Dürüm

0
1720

İçindekiler: Tortilla lavaşı, Pişmiş Piliç Adana Köfte ( Piliç eti, Kuzu yağı, Tuz, Baharat karışımı), Kaşar Peynir, Domates Salçası, Ketçap,

Hazırlama Önerisi: Tost makinenizi önceden 200 C ısıtın. Yaklaşık 5- 6 dakika, ürünün iki yüzeyinde de tost görüntüsü olana dek makinenizde tutun.

Saklama Koşulları: Donuk üründe, raf ömrü -18 C ‘de Son Tüketim Tarihine kadardır. Çözündükten sonra 3 gün içerisinde tüketiniz. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayınız. Donuk olmayan ürünün raf ömrü +4 C’ de 7gündür.

Uyarı: Gluten ve Laktoz içerir.

İç  Malzeme gram / 40g e

Sos gram / 20 g e

Koli Adeti: 25 adet

Paylaş
Önceki İçerikTavuk Dürüm
Sonraki İçerikKarışık Pizza

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here