Adana Dürüm

0
3564
blank

İçindekiler: Tortilla lavaşı, Pişmiş Piliç Adana Köfte ( Piliç eti, Kuzu yağı, Tuz, Baharat karışımı), Kaşar Peynir, Domates Salçası, Ketçap,

Hazırlama Önerisi: Tost makinenizi önceden 200 C ısıtın. Yaklaşık 5- 6 dakika, ürünün iki yüzeyinde de tost görüntüsü olana dek makinenizde tutun.

Saklama Koşulları: Donuk üründe, raf ömrü -18 C ‘de Son Tüketim Tarihine kadardır. Çözündükten sonra 3 gün içerisinde tüketiniz. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayınız. Donuk olmayan ürünün raf ömrü +4 C’ de 7gündür.

Uyarı: Gluten ve Laktoz içerir.

İç  Malzeme gram / 40g e

Sos gram / 20 g e

Koli Adeti: 25 adet

Önceki İçerikTavuk Dürüm
Sonraki İçerikKıymalı Adana Börek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.