Ayvalık Tostu
İçindekiler: Kaşar peyniri( süt ürünü), Ayvalık Ekmeği, Isıl İşlem görmüş Piliç Sucuk, Isıl İşlem görmüş Piliç Salam,
Hazırlama Önerisi: Tost makinenizi önceden 200 C ısıtın. Yaklaşık 5- 6 dakika, ürünün iki yüzeyinde de tost görüntüsü olana dek makinenizde tutun.
Saklama Koşulları: Donuk üründe, raf ömrü -18 C ‘de son tüketim tarihine kadardır. Çözündükten sonra 3 gün içerisinde tüketiniz. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayınız. Donuk olmayan ürünün raf ömrü +4 C’ de 7 gündür.
Uyarı: Gluten ve Laktoz içerir.
Kaşar Peyniri gram: 20g e
Sucuk gram: 13 g e
Salam gram: 18 g e
Koli Adeti: 40 adet