Lahmacun

0
1573

İçindekiler: Buğday Unu, Su, Yaş Maya, Tuz, Şeker, Sıvı Yağ, Dana Kıyma, Soğan, Maydanoz, Tereyağı, Ayçiçekyağı, Domates, Tatlı Toz Biber ve Kapya Biber, Domates Salçası, Tuz,

Hazırlama Önerisi: Ürünün çözülmesini beklemeden: Önceden 250 °C ısıtılmış fırında 4-5 dk kadar pişirilmelidir. Tercihen tereyağı ve yumurta ilave edilerekdte pişirilebilir.

Saklama Koşulları : Donuk üründe, raf ömrü -18 C ‘de Son Tüketim Tarihine kadardır. Çözündükten sonra 3 gün içerisinde tüketiniz. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayınız. Donuk olmayan ürünün raf ömrü +4 C’ de 7gündür.

Koli İçi Adet : 50

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.